Loading

Karpuzlu Limonata

Yaz aylarının serinletici ve lezzetli tarifi limonatayı karpuzlu deneme fırsatınız henüz olmadıysa bu tarif tam size göre…

Detaylar

Malzemeler

  • 1 adet organik limon
  • 1 çay bardağı toz şeker
  • 2 küçük dilim karpuz

Nasıl Yapılır?

  • 1
    Limonu iyice yıkadıktan sonra orta büyüklükte parçalara bölün ve mutfak robotuna koyun.
  • 2
    Üzerine şekeri dökün ve çekirdeklerini ayıklayıp kestiğiniz karpuzları da koyun.
  • 3
    Rondonun kapağını kapatıp güçlü bir şekilde elinizle çalkalayın ve 1 gece öyle bekletin.
  • 4
    Sabaha rondoyu çalıştırıp hepsini püre haline getirin ve hemen süzün.
  • 5
    Süzdüğünüz karışımın üzerine 4-5 bardak soğuk su ilave edip karıştırın.
  • 6
    Afiyet olsun...

Yorum Yap