Loading

Pekmezle Karıştırdığınızda Enfeksiyonu Yok Ediyor..

Kış mevsiminde oluşan hastalıklara karşı insanlar bitkisel ürün tüketimine daha çok ağırlık veriyor. Doğada yetişen bazı bitkiler, boğaz enfeksiyonundan gribal enfeksiyonlara kadar birçok hastalığa iyi geliyor. 

Soğuk ve yağışlı havalar devam ederken hastalığın önlemini almak isteyenler, aktarların yolunu buluyor.

Zencefilin Faydaları

KIş mevsiminde en çok zencefil bitkisi tercih ediliyor. Genellikle karışım ve bitki çayları ile karışım halinde veriliyor. Patatese benzeyen zencefil; astım, bronşit, nefes darlığı ve öksürüğe karşı koruyor. Aç karınla içilen zencefilin içerisine limon sıkılır. Toz şeklinde bulunan zencefiller ise, pekmeze, yoğurda ve süte karıştırılarak hastalıklara karşı direnç gösteriyor. 

Kış aylarında oluşan hastalıklara karşı zencefilin faydasının çok olduğunu dile getiren aktarlar, taze zencefilin en çok tercih edilen ürün olduğunu vurguladılar. Zencefil, astım, bronşit, nefes darlığı gibi hastalıklara karşı direnç sağlarlar. Zencefili günlük hayatta tüketirseniz, hasta olma riskini en aza indirmiş olursunuz..

Yorum Yap